§ 10. Korean Food. §
10. Korean Food.
The traditional Korean meal includes rice and soup, each served in individual bowls, and a number of side dishes served in
smaller bowls or dishes.
Unlike American-style rice, the steamed rice eaten in Korea is moist and sticky.
The side dishes are almost always different types of vegetables, but one side dish always served is kimchi.
Kimchi is usually made with cabbage, but radishes, turnips, or cucumbers can also be used.
Kimchi's spicy taste ranges from merely hot to incredibly fiery.
Pulgogi, the best-known meat dish of Korea, is sliced barbecue beef.
First, the beef is marinated for a couple hours in a complex mixture of soy sauce, sesame oil, garlic, sugar, and green onions.
And then, the beef slices are roasted over the charcoal burner at the dinner table.
Along with pulgogi, kalbi is another popular meat dish with foreigners.
Short beet ribs, rumips, chestnuts, and mushrooms are marinated in seasoning and cooked slowly for a couple of hours.
Naengmyon is Korea's favorite summer dish.
Buckwheat noodles are placed in a cold broth and decorated with slices of beef, pear, cucumber and boiled eggs.
Vinegar and mustard can also be added to the broth.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
━━━━━*Words and Phrases━━━━━━━━━━━━━━★
side dish small container with food or seasonings that supplements the main course (반찬)
fiery adj. like fire; extremely hot; very spicy(불같은)
marinated v. food that has been soaked in vinegar before cooking (절이다)
charcoal n. carbon-containing material made from wood that is used as a fuel to barbecue meats and
add special flavor (숯,목탄)
buckwheat n. edible frain used to make noodles (메밀, 메밀가루)
broth n. soup-like liquid in which fish, meat, and/ or vegetables have been boiled(육수, 묽은 스프)
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
10. 한국 음식
전통적인 한국식단에는 개인당 그릇에 담겨 있는 밥과 국, 작은 그릇이나 접시에 담겨져 있는 갖가지의 반찬이 포함됩니다.
미국 쌀과는 달리 한국실 쌀밥은 수분을 함유하고 있고, 끈적립니다.
반찬은 항상 여러가지 종류의 야채로 차려지지만, 항상 빠지지 않고 등장하는 반찬은 김치입니다.
김치는 주로 배추로 만드는데, 무, 순무, 오이 등도 가끔 이용됩니다.
김치의 맛은 약간 매운맛부터 얼얼하게 매운맛까지 다양합니다.
불고기는 가장 잘 알려진 한국음식으로 얇게 썰은 조리가 된 쇠고기를 말합니다.
우선 쇠고기를 간장, 참기름, 마늘 ,설탕, 양파를 혼합한 후 약 두어 시간 정도 재워둔 후, 그 다음 얇게 썰은 쇠고기를 저녁식탁에서
숯불로 굽니다.
불고기와 함께 갈비도 또한 외국인에게 인기 음식입니다.
짧게 자름 갈비와 순무, 밤, 버섯 등을 양념에 잰 후 두어 시간 동안 천천히 조리합니다.
냉면은 한국의 인기 있는 여름음식인데 메밀국수를 찬육수에 넣고 쇠고기를 썰은 것, 배, 오이, 삶은 달걀을 위에 얹어 장식합니다.
식초와 겨자를 또한 육수에 넣습니다.
■ Kimchi
■ Pulgogi
번역사학원,번역자격증시험,번역학원추천,번역가,번역사,번역학원,일어번역학원,중국어번역전문학원,중국어번역사자격증,번역전문학원,번역사자격증,번역통역학원,일본어번역학원,일본어번역사,중국어번역학원,번역자격증,번역가시험,일본어번역가,일본어번역사자격증,중국어번역사,중국어번역가/번역사자격증학원/번역사자격증시험학원/일본어번역사자격증학원/일본어번역사자격증전문학원/일본어번역사자격증시험/일본어번역사자격증시험안내/중국어번역사자격증시험전문학원/중국어번역사시험학원/중국어번역사자격증시험안내/번역사자격증시험/번역사시험일정/번역사시험일정안내/번역사시험학원/번역사자격증시험/번역사시험일정/번역사시험일정안내/번역사시험학원/번역사자격증시험/번역사시험일정/번역사시험일정안내/번역사시험학원/번역사자격증시험/번역사/일본어번역사/중국어번역사/일어번역사/영어번역사/번역사학원/중어번역사/번역사자격증/번역사시험/번역사자격증학원/번역사자격증시험학원/일본어번역사자격증학원/일본어번역사자격증전문학원/일본어번역사자격증시험/일본어번역사자격증시험안내/일어번역학원,영어번역학원,영어번역가,영어번역사,영어번역전문학원,영어번역사학원,영어번역사시험,영어번역사자격증,일본어번역사학원,중국어번역학원,영어전문학원/번역사영어학원/영어번역/영어번역가시험/영어번역가자격증/영어번역가전문학원/영어번역가학원/영어번역사시험/영어번역사/영어번역사자격증/영어번역사자격증학원/영어번역사전문학원/영어번역학원,영어번역가,영어번역사,영어번역전문학원,영어번역사학원,영어번역사시험,영어번역사자격증,영어번역학원,영어번역가,일어번역학원,일본어번역사학원,일본어번역사자격증학원/일본어번역사자격증전문학원/일본어번역사자격증시험/일본어번역사자격증시험안내/일본어번역사자격증학원/일본어번역사자격증전문학원/일본어번역사자격증시험/일본어번역사자격증시험안내/일본어번역학원,일본어번역사,일본어번역가,일본어번역사자격증/중국어번역전문학원/중국어번역사자격증/번역전문학원/중국어번역학원/중국어번역전문학원/중국어번역사자격증/중국어번역사학원/중국어번역사자격증학원/중국어전문학원/중국어번역가자격증/중국어번역사자격증시험안내/중국어번역사/중국어번역가/중국어번역가전문학원/가이드/가이드학원/가이드전문학원/관광가이드/관광통역가이드/관광통역가이드학원/가이드자격증/가이드시험/관광가이드시험/관광가이드자격증/관광가이드학원/여행가이드/통역학원/통역시험/통역자격증/통역어학원/통역사학원/통역번역학원/영어통역/영어통역학원/영어통역사/영어통역가이드/영어통역가이드학원/영어관광가이드/영어관광가이드학원/영어관광가이드시험/영어가이드/영어관광학원/영어가이드학원/영어관광통역학원/일어가이드/일어관광가이드/일어관광통역학원/일어통역가이드/일어통역학원/일어통역가이드학원/일본어통역학원/일본어관광학원/일어관광학원/일본어통역사/일본어가이드/일본어가이드학원/일본어통역가이드/일본어관광통역가이드학원/중국어가이드/중국어가이드학원/중국어통역학원/중국어관광가이드/중국어관광통역학원/중국어통역가이드/중국어통역가이드학원/중국어관광학원/중국어통역가이드/중국어통역사/관광통역안내원/관광통역안내원시험/관광통역학원/관광통역가이드/관광통역안내사/관광통역안내사시험/관광통역안내사학원/관광통역안내원학원/관광통역자격증/관광통역안내사자격증/관광통역안내원자격증/통번역학원/통역학원추천/통역가이드/통역가이드학원/현대번역통역어학원/현대번역통역학원/현대번역통역어학원안내/현대번역통역어학원약도/현대번역통역어학원추천/현대번역통역어학원위치/번역사/번역가/번역사학원/번역사시험/번역사자격증/번역가시험/번역가학원/번역가자격증/번역자격증시험/번역자격증학원/번역학원추천/번역전문학원/번역학원/번역통역학원/번역자격증/영어번역학원/영어번역가/영어번역사/영어번역전문학원/영어번역사학원/영어번역사시험/영어번역사자격증/영어번역자격증시험/영어번역사자격증시험/영어번역사자격증학원/영어번역사학원/영어번역시험/일어번역학원/일본어번역학원/일본어번역자격증/일어번역자격증/일어번역시험/일본어번역시험/일본어번역사/일본어번역가/일어번역사/일어번역가/일본어번역사자격증/일본어번역가자격증/일본어번역자격증시험/일본어번역사자격증시험/일본어번역사자격증학원/일본어번역사학원/중국어번역사/중국어번역가/중국어번역전문학원/중국어번역/중국어번역학원/중국어번역자격증/중국어번역시험/중국어번역사자격증/중국어번역가자격증/중국어번역사자격증학원/중국어번역사자격증시험/
관광통역학원,가이드자격증,관광가이드시험,관광가이드자격증,관광가이드학원,관광통역가이드,관광통역안내사,통역학원추천,통역가이드,통역가이드학원,관광통역자격증,여행가이드,외국어학원,통역학원,통역시험,통역자격증,통역어학원,통역사학원,통역번역학원,관광통역사/관광통역사학원/통역학원/관광통역학원/통역전문학원/관광통역전문학원/영어통역학원/일어통역학원/일본어통역학원/중국어통역학원/관광통역사/관광통역사학원/통역학원/관광통역,영어가이드학원,영어통역학원,통번역학원,통역학원추천,영어통역,영어가이드,영어관광학원,영어통역가이드,영어통역가이드학원,영어관광가이드,영어관광통역학원,일본어가이드,일어가이드,일어관광가이드,일어관광통역학원,일어통역가이드,일어통역학원,일본어통역학원,일본어관광학원,여행가이드,일본어관광가이드,일본어관광통역학원,일본어가이드학원,일본어통역가이드,일본어통역가이드학원,일본어관광통역가이드학원가이드/로컬가이드/로컬가이드자격증/로컬가이드시험/일본현지가이드/일본관광가이드/가이드학원/관광가이드/일본어관광가이드학원/일본로컬가이드시험/일본로컬가이드자격증시험/일본로컬가이드/영어학원/영어전문학원/영어회화/영어회화학원/영어통역학원/영어번역학원/영어관광가이드/영어통역가이드/일본어학원/일본어전문학원/일본어회화/일본어회화학원/일본어통역학원/일본어번역학원/일본어관광가이드/일본어통역가이드,중국어가이드,중국어가이드학원,중국어통역학원,중국어관광통역학원,여행가이드,외국어학원,중국어관광학원,중국어통역가이드,중국어통역가이드학원,중국어통역사,중국어관광가이드,중국어통역가이드,중국어통역,가이드자격증,중국어통역,중국어통역학원,중국어가이드,중국어통역학원,중국어가이드학원,중국가이드,중국어통역사,통역가이드,가이드중